Betaalmogelijkheden

I-Deal
Met I-Deal kunt u vertrouwt, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in de vertrouwde betaalomgeving van uw eigen bank. Kies I-Deal betaling en u wordt direct doorgeleid naar uw eigen bank waar de betalingsopdracht voor uw klaarstaat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u geeft akkoord voor de betaling. Het bedrag wordt meteen van uw rekening af geschreven en de Buitenleven webwinkel krijgt binnen 15 minuten een melding dat uw betaling is voldaan. Een I-Deal betaling is GRATIS.

Vooraf overmaken
Vooraf overmaken betekent dat u, na het invoeren en verzenden van uw bestelling zelf het orderbedrag overmaakt naar de Buitenleven webwinkel. U kunt onze betaalgegevens vinden onder het kopje contact. Vooraf overmaken is altijd veilig en brengt geen extra kosten met zich mee. Wij ontvangen betalingen van Nederlandse banken per direct. Dit brengt als voordeel mee dat wij u bestelling zo snel mogelijk kunnen verzenden. Staat het bedrag na 14 dagen nog niet bijgeschreven dan zullen wij de bestelling verwijderen.

Creditcard
Bij de Buitenleven webwinkel kunt u onder andere betalen met u Mastercard, Maestro, Visa en American Express creditcard. Bij ons kunt u ervan uit gaan dat de betaling veilig verloopt. Wij versleutelen je creditcard gegevens via de SSL-methode en dat is altijd veilig. Tijdens de betaling wordt er gevraagd naar u CVC-code. Deze 3-cijferige code vindt u op de achterkant van u creditcard, het zijn de laatste 3 cijfers. Wij rekenen voor een creditcard transactie €0,25 + 2% van het totaalbedrag.

Bancontact
Bancontact maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan een tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen. Betalingen via Bancontact zijn gegarandeerd en direct bevestigd. Daarom is het uitermate geschikt om hiermee te betalen. Bancontact is dé betaalmethode voor Belgische consumenten. Met meer dan 1 miljard betalingen per jaar, is Bancontact verreweg de populairste manier van betalen in België. Wij rekenen voor een Bancontact transactie €0,39.

Klarna achteraf betalen

Met de dienst Klarna kunt u achteraf betalen tot wel 30 dagen. In de Klarna App kunt u alle aankopen terugzien en per aankoop kiezen hoe en wanneer u die betaald. Twee dagen voor de uiterste betaaldatum van de aankoop, krijgt u een pushberichtje. Gaat er iets mis? Geen probleem. U kunt alles regelen via de Klarna App of contact opnemen met tuingoederen.nl. Wij rekenen voor de Klarna achteraf betaalmethode €1,00 + 3% van het totaalbedrag.

Er staat bij een bankafschrijving van ons ''STG MOLLIE PAYMENTS'', al onze betalingen worden geregeld via Mollie B.V.

© 2014 - 2024 de Buitenleven webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel