Levertijd & Verzendkosten

Kosten:
Boven de €99,- verzenden wij GRATIS in Nederland!
Wij hanteren een vast tarief voor verzendingen tot 30kg van €9,95 door 'PostNL'.
Voor verzendingen boven de 30kg kan het in de meeste gevallen niet meer met deze pakketdienst geleverd worden. Er wordt dan €9,95 per 30kg gerekend.

Hoe laat en wanneer wordt mijn pakket bezorgd?
Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 uur succesvol worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. In de meeste gevallen wordt het pakket uiterlijk binnen 1-5 werkdagen verzonden. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. De pakketdienst levert tussen 9:00 en 18:00 uur. Voor de definitieve verzendt informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via info@debuitenlevenwebwinkel.nl. In geval van ''niemand thuis'' kan het voorkomen dat het pakket bij de buren wordt afgegeven of bij een PostNL punt. Pakketen die afgegeven zijn bij een PostNL punt blijven een week liggen daarna gaan ze weer terug naar de Buitenleven webwinkel.


Wat gebeurt er als het pakket niet kan worden afgeleverd?
Als u niet thuis bent op het moment van afleveren en het pakket kan ook niet bij de buren afgegeven worden, dan wordt er het afgegeven bij een PostNL punt in de buurt. Het pakket blijft daar een week liggen. Mocht het pakket binnen een week niet worden afgehaald dan gaat het terug naar de Buiten levenwebwinkel.

Kan ik mijn pakket ook zelf volgen?
U krijgt een mail met daarin uw pakketcode toegestuurd zodra het pakket wordt verzonden door tuingoederen.nl en ook krijgt u een track&trace code toegestuurd waar u zelf het pakket kunt volgen.

© 2014 - 2024 de Buitenleven webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel