Maxxpack 18V accu aszuiger (body) Batavia

Artikelnummer: 7063509
Artikel 9 van 40
€ 49,99 (inclusief btw)

Productomschrijving

Batavia 18V Li-Ion Accu aszuiger | MaxxPack CollectionEen samenvatting van de Batavia MAXXPACK AsstofzuigerDe Batavia MAXXPACK asstofzuiger is een aszuiger die u overal kunt gebruiken en is speciaal ontworpen voor het opruimen van open haarden en brandkuilen. U kunt hem binnenshuis gebruiken om de resten van uw houtkachel of open haard in enkele minuten te verwijderen zonder veel as in de lucht te brengen en zo uw huis vuil te maken. Deze snoerloze asstofzuiger is echter ook geschikt voor gebruik buitenshuis, omdat u niet eens een elektriciteitsnet in de buurt hoeft te hebben. Het is dus een openhaardaszuiger waarmee u ook een externe vuurschaal of een barbecue kunt opruimen. In feite kan de asstofzuiger ook meegenomen worden op kampeertrips, om uw kampvuur in orde te houden, waar u ook bent.Wat biedt de Batavia-aszuiger?Met een roestvrijstalen tank van 12 liter is deze aszuiger voor de open haard in staat om meerdere schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren zonder dat hij hoeft te worden geleegd. Maar omdat hij slechts 2,4 kilo weegt voordat een MAXXPACK 18V batterij is gemonteerd, kunt u hem met gemak overal mee naartoe nemen - binnen of buiten. Bovendien biedt de snoerloze asstofzuiger optimale bewegingsvrijheid omdat hij wordt geleverd met een handige slang van 1 meter lang. Bovendien is de slang brandwerend, zodat hij enige blootstelling kan verdragen aan de restanten van het vuur die nog heet kunnen zijn. Het maakt het schoonmaken en legen van haarden en barbecues sneller en minder puik.

Belangrijkste kenmerken van de MAXXPACK Asstofzuiger
Om te beginnen wordt deze aszuiver geleverd met een 23 cm aluminium zuigbuis en een platte zuigmond die ontworpen is om een hoge zuigkracht te produceren. Er is een filtersysteem om de MAXXPACK-aszuiger ook in goede staat te houden, iets wat de levensduur van de machine ten goede komt. De accu die u nodig heeft om deze snoerloze asstofzuiger te gebruiken is compatibel met maximaal 30 verschillende Batavia MAXXPACK producten. Dit betekent dat slechts één batterij kan worden gebruikt met veel verschillende draagbare apparaten, wat helpt om de kosten laag te houden en ook het milieu te beschermen. Tot slot wordt de asstofzuiger voor de open haard geleverd met een LED-lampje dat u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u in alle gebieden van een vuurplaats of barbecue schoonmaakt zonder dat u iets mist.

Waarom zou u een Batavia MAXXPACK-aszuiger investeren?
De innovatief ontworpen Batavia snoerloze asstofzuiger biedt een luchtstroomsnelheid van 11 liter per seconde, zodat hij alle kracht heeft die u nodig heeft om zelfs vuile klusjes goed te klaren. Het apparaat ontwikkelt tot 30W aan luchtvermogen wanneer u het aansluit op een MAXXPACK 18V batterij, meer dan genoeg voor de meeste eigenaren.
Iedereen die op zoek is naar een snoerloze asstofzuiger die u overal kunt gebruiken, moet precies nagaan waarom de Batavia MAXXPACK asstofzuiger zoveel zin heeft. Bekijk de volledige technische specificaties op onze website en koop uw stofzuiger vandaag nog!

Technische gegevens:
- Nominale spanning: 18 Volt
- Motorvermogen: 140 W
- Vermogen Lucht: 30 W
- Geluidsemissie*: 75 dB
- Vacuüm: 9 kPa
- Luchtstroom: 11 l/s
- Tank inhoud: 8 l in 12 l tank
- Slang lengte: 100 cm.
- Gewicht zonder batterij: 2390 kg
- Gewicht met batterij: 2790 kg
- Product wordt geleverd zonder accu en/of oplader.

Levering inclusief:
- Aszuiger
- Vuurvaste zuigslang, 1 meter lang
- Aluminium zuigbuis 23 cm. lang
- Filter met metalen gaas
- Aluminium plat zuigmondstuk

De Maxxpack collectie van Batavia is een flexibel 18V Li-ion platform voor zowel binnen- als buitenklussen. Met Maxxpack kunt u veel gereedschap bedienen met slechts één type Accu en lader.

Machine wordt geleverd zonder accu

© 2014 - 2024 de Buitenleven webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel